Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ;


Μήπως για μεγάλους χώρους και αποτελεσματική, και ταυτόχρονα φθηνή, θέρμανση το φυσικό αέριο είναι η λύση;
Κατά πάσα πιθανότητα, αν δεν θέλετε να περιορίσετε τη θέρμανση του σπιτιού σας σε συγκεκριμένα δωμάτια, χρησιμοποιώντας λύσεις όπως κλιματιστικά, θερμαντικά πάνελ, τζάκια κλπ, αλλά θέλετε ένα φιλόξενο περιβάλλον με ζέστη σε όλους τους χώρους του διαμερίσματός σας, τότε το φυσικό αέριο αποτελεί ότι πιο κοντινό στην εμπειρία θέρμανσης που είχατε με το πετρέλαιο, με μια ουσιαστική διαφορά: τη χαμηλότερη τιμή! 
Το φυσικό αέριο προσφέρει αρκετά ανταγωνιστικές τιμές ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ), ενώ είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε κάθε στιγμή μέσα από το εγκαταστημένο δίκτυο. Πληρώνετε μόνο ότι καταναλώνετε, απαλλάσσεστε από παραγγελίες, παραλαβές και πάγια πετρελαίου, ενώ η καθαρή καύση του φυσικού αερίου, σας εξασφαλίζει αρκετά μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται με ακρίβεια σύμφωνα με τις ενδείξεις του μετρητή, όπως ακριβώς και για τις καταναλώσεις της ΔΕΗ. Ως εκ τούτου, η πληρωμή κάθε λογαριασμού φυσικού αερίου πραγματοποιείται μετά την κατανάλωσή του, σε αντίθεση με το πετρέλαιο που εξοφλείται κατά την παραλαβή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...